Alkujaan yritys perustettiin vuonna 2016, jolloin ostimme toisen yrityksen konekantaa. Alussa valmistimme kolmea eri vakiomallista liiteriä, joiden mitat saimme koneet aiemmin omistaneelta yritykseltä. 

Seuraavana vuonna halusimme kehittää toimintaamme ja laajentaa piharakennustemme mallistoa. Suunnittelimme grillikatoksen, joka on suurimpia vakiomalleja mitä markkinoilla on tarjolla, sekä pariliiterin omilla liitoksillamme vastaamaan suurempien piharakennusten kysyntään. 

Siitä lähtien olemme valmistaneet pitkäikäisiä piharakennuksia sekä omasta mallistostamme kuin myös asiakkaiden toiveiden mukaisia tilaustöitä. Uusimpana lisänä valikoimaamme tulivat vahvat ja kotimaiset laiturit.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle toiveidesi mukainen piharakennus tai laituri joka kestää säätä ja vuosia!

Toimivat tuotteet

Tuottemme ovat huolella suunniteltuja ja valmistettuja. Laadukkaat osat  ja tarkka laadunvalvonta takaavat että kasaaminen onnistuu mutkitta ja valmis rakennus kestää aikaa ja käyttöä. 

Puu kiinnittyy puuhun

Rakenteissa pyritään siihen, ettei metallisia tai muita kiinnikkeitä tarvittaisi, vaan mahdollisimman moni liitos olisi salvoskiinnitteinen.

Valmiita ratkaisuja

Meiltä saat piharakennukset juuri haluamallasi tavalla. Voit valita itse tarvitsemasi osat tai tilata piharakennuksen valmiina pakettina. 

 Pakkamme tuotteet helposti kuljetettavaan pakettiin tai halutessasi toimitamme ne sinulle kotiin. Kysy myös kasauspalvelua!

© 2021 Tuketeam