RETU LAITURIT

Laiturimme on valmistettu painekyllästetystä kestopuusta. RETU ponttoni- tai pylväslaituri on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan laituria esim. venelaituriksi, uimalaituriksi, auringonottoon jne. Vakiomoduuleista kokoamalla saa yleensä laiturin omien tarpeiden mukaisena.Valmistamme myös asiakkaan toivomusten mukaiset mittatilauslaiturit.

Rantakiinnitys ja ankkurointi mahdollisuus on kaikissa laitureissamme vakiona. Laituripaketti toimitetaan täysin koottuna ja valmiina vesillelaskuun ja ankkurointiin. Laiturin voi ankkuroida joko putkilla tai kettingillä. Kaikki ankkurointilenkit ja liitosraudat ovat kuumasinkittyjä.

Ponttoni on muoviputkiponttoni, seinämävahvuus 6-7 mm, johon on hitsattu valetut päät. Raaka-aine polyeteeni. Polyeteeniponttoni on tällä hetkellä markkinoilla olevista ponttoneista vahvin. Se kestää iskut, myös pakkasolosuhteissa, sekä suurimman osan liuottimista, lisäksi ponttoni on UV-kestävä, eli se ei murru auringonpaisteesta. Ponttoneille annetaan 3:n vuoden vuotamattomuustakuu.

Säätöjaloilla olevat Retu-Pylväslaiturit sopivat lähes kaikille järvenrantapohjille. Vahvat säätöjalat takaavat, että Retu-pylväslaituri on aina tukeva, keikkumaton ja turvallinen. Säätöavaimella voi laiturin korkeutta säätää laiturin kannelta

MALLISTO

PITKÄ-SUORA

Kysy tarjous! 

ISO-MUTTERI

Kysy tarjous! 

ISO-T

Kysy tarjous! 

ISO-T+KS120x415

Kysy tarjous! 

PITKÄ-T

Kysy tarjous! 

PIKKU-T

Kysy tarjous! 

LAITUREIDEN MATERIAALIT

Laitureihin on mahdollista saada kantavuuden lisäämiseksi lisäponttoneja. Saatavana myös uimaportaita, kaiteita ja penkkejä.

Ota yhteyttä

    © 2021 Tuketeam